Spiegel op maat

Voor een kapotte ruit bel je met de glashandel. Bij een kapotte spiegel spreekt men over 7 jaar ongeluk. Maar waarom dan niet ook over de glashandel? Repareren kan niet, maar een nieuwe spiegel op maat maken wel degelijk.
Direct een spiegel op maat bestellen?

Een spiegel op maat

Spiegels kan men op maat laten maken. Daardoor kan de spiegel zo worden zoals u hem graag wilt. Niet winkel, in winkel uit op zoek naar die ene spiegel die precies past. Een keer naar de website van de glashandel met afmetingen en de vraag of ze dat kunnen maken, welk gespiegeld glas er is en wat het gaat kosten en klaar.
Een gebroken of gebarsten spiegel is namelijk altijd te vervangen. Mocht u twijfel hebben of vragen, neem dan even contact met ons op om te horen wat allemaal mogelijk is. U zult verbaasd zijn over wat we kunnen. Spiegels zijn er in alle maten en vormen. Het snijden van die vorm is vakwerk en kan dan ook beter door de vakman gedaan worden.

Mijn eigen, zelf ontworpen spiegel

Dat betekent dus ook dat u een eigen ontwerp spiegel kunt laten maken. Maak een schets, zet de afmetingen erbij en wij kunnen u vertellen of het kan, wat het kost en hoelang het duurt. Maar daarna hebt u wel iets unieks in huis. De zelf ontworpen spiegel op maat, waarin het uiteraard veel leuker is om te kijken dan in een productiespiegel. Die ook bij een eventueel malheurtje vervangbaar is, want u weet waar de nieuwe spiegel makkelijk te krijgen is.
Veel mensen staan niet stil bij deze mogelijkheid. Dat is best wel jammer, want daardoor worden er ook heel wat kansen niet benut. Tot nu uiteraard, want u weet nu waar u voor uw gebroken of uw nieuwe spiegel terecht kunt.

Uw huis opvrolijken met een mooie, eigentijdse en zelf ontworpen spiegel op maat is u zelf een mooi cadeau geven. Bel of stuur ons direct een bericht met uw wensen of afmetingen.