Gehard glas op maat

Het overkomt ons allemaal wel eens: er is ingebroken, u heeft uzelf buitengesloten, een storm heeft stevig huisgehouden. Lastig, al was het maar omdat één of meer ruiten zijn gesneuveld. En juist omdat het ons allemaal eens overkomt is het belangrijk te weten waar u moet zijn als uw raam kapot is. Mocht u in een dergelijke situatie verkeren kunt altijd rekenen op Glashandel Raijmakers. Eén van de glassoorten die wij leveren is gehard glas op maat.
Direct gehard glas op maat bestellen?

Wat is de noodzaak van gehard glas?

Gehard glas is ongeveer 5x zo sterk als gewoon glas. Daardoor breekt gehard glas niet snel. Mocht het toch breken valt het in vele kleine stukjes uiteen, zodat er geen diepe wonden kunnen ontstaan. Gehard glas is daarom een stuk veiliger dan ‘normaal’ glas, dat in grotere, scherpere stukken uiteenvalt. Gehard glas wordt onder andere gebruikt voor douchedeuren, binnendeuren, glazen keuken achterwanden, tafelbladen, glazen meubels, glazen aanrechtbladen en winkelpuien.

Waarom gehard glas op maat van Glashandel Raijmakers?

Wij zijn een ervaren glashandel. Wij werken met alle soorten glas. Omdat we direct zaken doen met de fabriek kunnen wij (bijna) iedere gewenste maat leveren. Dit is ideaal voor zowel binnen- als buitenprojecten. Wij zijn te vinden op de Dovenetelstraat 9 in Rotterdam. Als u een offerte voor gehard glas op maat wilt aanvragen kan dat op deze website, via het contactformulier. Ook kunnen wij u adviseren wanneer u beter gehard glas kunt gebruiken en wanneer u beter normaal of andersoortig glas kunt gebruiken.

Met gehard glas op maat van Glashandel Raijmakers weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens een storm of als bijvoorbeeld uw kinderen bij een deur van gehard glas spelen. Alle risico’s uitsluiten is onmogelijk, maar gehard glas maakt het een stuk veiliger!