Glashandel Kralingen

Dubbel glas, geluidswerend glas, een kapotte ruit of een mooie spiegel. Voor iedere soort en maat glas kunt u prima terecht bij de glashandel Raijmakers.
Wij leveren en plaatsen ook in Kralingen voor uw gemak.

Glashandel Kralingen - Rotterdam en omgeving

Levering & plaatsing in Kralingen

Een ongeluk zit vaak in een kleinigheid. Een deur die door de wind dichtklapt. Zo hard dat de ruit het niet meer houdt en begeeft. Of een poging tot inbraak, die weliswaar gelukkig mislukt is, maar een kapot raam achter laat. Een ongeluk met een bal op een raam, waardoor de ruit het niet gehouden heeft. Er zijn heel wat redenen waardoor glas kapot kan gaan.
Het is jammer wanneer het gebeurt en het is heel wat opruim werk. Maar het is natuurlijk geen enorme zaak. U wordt snel en effectief geholpen wanneer u glashandel Raijmakers belt. Binnen een mum van tijd lossen zij het probleem voor u op en is de nieuwe ruit geplaatst.

Ander glas

Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat u denkt aan het isoleren van uw woning. Dat levert, gelet op de huidige energieprijzen, die zoals men ons vertelt alleen nog maar verder zullen stijgen, heel wat aan besparing op.
Dubbel glas is een prima optie om te besparen. Maar er is tegenwoordig zoveel meer op de markt. Denkt u maar eens aan extra geluidwerend glas. Dat zorgt er voor dat het geluid van buiten voor een groot deel wordt tegen gehouden. Het andere positieve effect is dat de warmte in huis blijft en niet weglekt. Zo kan een mes aan beide kanten snijden ten gunste van uzelf en uw portemonnee.

Soms gebeurt het wel eens. Eigenlijk overkomt het iedereen wel eens in zijn of haar leven. U hebt de sleutels binnen laten liggen en staat nu voor een gesloten deur terwijl niemand thuis is. Wanneer ook nog niemand naar huis kan komen om te helpen, dan is er maar een optie. Een ruit laten sneuvelen om binnen te kunnen komen. Wanneer zoiets gebeurt, hoeft u maar contact met ons op te nemen. Ook in Kralingen zorgen wij voor een snelle en uitstekende service.