Glashandel Zoetermeer

U was uw sleutel kwijt en heeft uw eigen ruit moeten inslaan? Er is bij u ingebroken en de ruit is gesneuveld of de wind heeft uw raam van het uitzetijzer afgetrokken en de ruit is kapotgeslagen? Wat er ook is gebeurd, u heeft een ruit nodig. Wat fijn dat Glashandel Raijmakers u direct kan helpen. Wij staan bekend om onze snelle service. Niet alleen komen wij gelijk naar u toe, maar doordat wij dichtbij gevestigd zijn, kunnen wij snel ter plekke zijn. Door onze jarenlange werkervaring in glas zetten kunt u verzekerd zijn van een professioneel uitgevoerde opdracht tegen een scherpe prijs.

Glashandel Zoetermeer - Rotterdam en omgeving

U wilt een nieuwe ruit voor uw woning in renovatie? Glashandel Raijmakers is van alle “glas”markten thuis. Wij zijn specialist in het zetten van alle soorten glas. Voor uw glasprojecten binnen of buiten de woning kunnen wij glas leveren precies op maat, direct af fabriek. Wij zetten professioneel alle soorten glas zoals inbraakwerend glas, hard glas, draadglas, isolatieglas en decoratief glas. Heeft u een bijzonder project in Zoetermeer aarzel niet contact met ons op te nemen.

Wij zetten glas op maat

Wanneer u glashandel Raijmakers benadert voor uw glasproject in Zoetermeer maken wij eerst een afspraak om de situatie bij u thuis te bekijken. Eventueel brengen wij een tijdelijke noodvoorziening van glas aan. In overleg met u wordt een offerte opgesteld met een kostenoverzicht van het nieuwe glas en de kosten van plaatsing. Wanneer u akkoord gaat met de prijs wordt de klus een opdracht en deze wordt vervolgens zo snel mogelijk door ons op maat uitgevoerd.

Voor al uw glasprojecten in Zoetermeer moet u bij Glashandel Raijmakers zijn. U kunt het contactformulier op de website invullen en uw vragen en wensen aan ons doorgeven. Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.