Glashandel Schiedam

Glashandel Raijmakers heeft zijn werkgebied uitgebreid tot de gemeente Schiedam. U kunt nu ook hier bij onze vertrouwde, vakkundige glashandel terecht voor het vervangen, repareren of nieuw plaatsen van alle soorten glas in uw woning. Wij kunnen voor u alle door inbraak stuk getikte of door storm gescheurde ruiten vervangen door gelijkwaardig glas.

Glashandel Schiedam - Rotterdam en omgeving

Soorten glas

Wij kunnen ook eventueel bestaand standaard glas vervangen door isolatieglas of andere speciale glassoorten. Al het glas wordt direct af fabriek geleverd in (bijna) iedere gewenste maat. Bij ons kunt u behalve het gewone enkelglas ook de volgende speciale glassoorten bestellen en laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Schiedam:

  • Isolatieglas; Kozijnen met enkelglas vormen koudebruggen, die ervoor zorgen dat de warmte van binnen naar buiten verspreid wordt. Isolatieglas draagt er toe bij, dat de gegenereerde warmte in de woning blijft, en niet naar buiten toe verspreid wordt. Bij het gebruik van airco blijft de koel lucht binnen en wordt de warme lucht beter buiten gehouden.
  • HR++ glas; Dit is een speciaal type isolatieglas, ook wel hoogrendementsglas genoemd. Dit bestaat net als gewoon isolatieglas ook uit twee glazen platen met een spouw er tussen, maar deze is in plaats van met droge lucht gevuld met Argongas. Dit edelgas zorgt er in combinatie met een afwerkende laag aan de buitenkant van het raam voor dat een optimale isolatie bereikt wordt.
  • Gehard glas; Gehard glas is tot wel vijf keer sterker dan enkelglas en wordt daarom vooral gebruikt in deuren. Het is ook veiliger, omdat het bij breuk in kleine gladde stukjes uiteen valt.
  • Gelaagd glas; Gelaagd veiligheidsglas, ook wel sandwichglas genoemd, is een assemblage van twee of meer glasbladen met behulp van één of meer plastic tussenlagen. Het heeft een hoge weerstand en elasticiteit. Bij breuk van het glas worden de scherven door de plastic tussenlaag vastgehouden en blijven er als het ware aan vastkleven.

Wij leveren en plaatsen in Schiedam en omstreken. Als u via mail of telefoon contact met ons opneemt komen wij bij u thuis uw wensen opnemen, waarna u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte ontvangt.