Glashandel Capelle aan den IJssel

Stel, u komt thuis na een avondje uit te zijn geweest en u treft een barst in de ruit aan. Ongeacht of de oorzaak nu inbraak, een storm of eventueel vandalisme is, wilt u uw ruit simpelweg zo spoedig mogelijk weer gerepareerd hebben. Glashandel Raijmakers biedt hier de helpende hand doordat wij aan bijna alle soorten glas kunnen komen, direct van de fabriek af en in bijna iedere maat die u maar kunt wensen. We hebben ons netwerk nu uitgebreid naar Capelle aan den IJssel, omdat wij het belangrijk vinden dat niet alleen Rotterdam zelf, maar ook de omgeving rondom Rotterdam moet kunnen profiteren van onze diensten.
Glashandel Capelle aan den IJssel - Rotterdam en omgeving

Van vele (glas)markten thuis

Deze diensten bestaan dus uit het zetten van nieuwe ruiten. Hierin hebben wij een heel divers aanbod. Zo kunnen we enkelglas zetten, maar kunt u ook kiezen voor een betere isolatie door te kiezen voor ons isolatieglas. Dit isolatieglas is weer op te delen in categorie HR+ en HR++. Verder kunnen wij ook gelaagd glas, divers figuurglas, hardglas, brandwerend glas, draadglas en gestraald glas leveren. Naast glazen ramen kunnen wij ook nog glazen deuren leveren, die gemaakt zijn van hard glas. Ook kunnen wij u nog spiegels leveren.

Direct contact opnemen?

Wij hopen uit te groeien tot een begrip, en daarmee een gewaardeerde glashandel in Capelle aan den IJssel. Dat willen wij doen aan de hand van onze snelle service, waar we in Rotterdam al naam mee hebben opgebouwd vanaf 1992. Wij maken geen onderscheid tussen welvarend of minder welvarend, dus schroomt u vooral niet om te bellen. Wij zijn gericht op snel resultaat, om voor iedereen veilig glas te garanderen.

Al met al zullen wij altijd paraat staan zodra u een beroep op ons wilt doen. Wanneer u een glashandel nodig heeft, weet u vanaf nu dat Glashandel Raijmakers haar horizon ondertussen verbreed heeft tot aan Capelle aan den IJssel. Neem direct contact met ons op.