Glashandel Berkel en Rodenrijs

Kent u dat? Uw ruit is ingegooid door vandalen. Of u wilt gaan slapen en zet het raam open en tot uw schrik grijpt de wind uw raam en even later diggelt de ruit eruit. Vreselijk zo’n ervaring in de nacht. Gelukkig is glashandel Raijmakers snel ter plaatse en zorgt ervoor dat er een tijdelijke oplossing komt, zodat u rustig en veilig kunt gaan slapen.
Glashandel Berkel en Rodenrijs - Rotterdam en omgeving

Alle soorten glas tegen een voordelige prijs

Wij zetten alle soorten glas bij particulieren in deuren of ramen, in Berkel en Rodenrijs en daarbuiten. Enkel glas of figuurglas, het kan allemaal. Wij leveren het glas direct af fabriek. Heeft u een spiegelwand nodig of een nieuwe ruit voor uw renovatieproject? Wilt u een glazen douchewand op maat laten zetten? Wij zijn professionele glaszetters met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding U vraagt en wij zetten het glas:

  • isolatieglas
  • dubbelglas
  • gelaagd glas
  • hard glas
  • inbraakwerend glas
  • brandwerend glas
  • ect.

Snelle service

Glashandel Raijmakers blinkt uit door snelle service in Berkel en Rodenrijs. Wij zijn gecertificeerd glaszetter sinds 1992. Wij zijn inmiddels doorgewinterd in het glaszetvak in Berkel en Rodenrijs. Wanneer u ons nodig heeft in Berkel en Rodenrijs kunt u ons via onze website benaderen.

Offerte aanvragen?

Heeft u een idee over een project of specifieke glas-wens? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan zo snel mogelijk afspraak maken om uw project qua arbeidstijd en materiaalkosten op te nemen. U krijgt dan van ons eerst een offerte en nadat wij samen de prijs overeengekomen zijn, komen wij snel bij u in Berkel en Rodenrijs de glasklus klaren. Wij staan bekend om een scherpe prijs en een snelle service.