Vacuüm glas

Stelt u zich een wereld voor waarin uw woning niet alleen stijlvol is, maar ook maximaal comfort biedt. Een wereld waarin u bespaart op uw energierekening, dag in dag uit. Dat is de wereld die wij u bieden met vacuüm glas van BENGglas.

Op deze pagina vindt u de voordelen, veel gestelde vragen en verdere informatie over vacuüm glas van onze leverancier BENGglas.

Alle specificaties vindt u in de brochure die u hier gratis kunt downloaden. Klik op de afbeelding.

Waarom kiezen voor ons vacuüm glas?

 • Optimaal Wooncomfort: vacuüm glas zorgt voor maximale isolatie. Het isoleert 3x beter dan HR++ en 2x beter dan triple glas. Dat betekent meer warmte in de winter en koelte in de zomer.
 • Natuurlijke Lichtinval: Geniet van 15% meer natuurlijk licht in vergelijking met triple glas. Uw woning voelt lichter en ruimer aan.
 • Stilte en Rust: vacuüm glas biedt een geluidsreductie van 36 dB. In de gelaagde uitvoering loopt dit zelfs op tot 39 dB. Geniet van de rust in uw eigen huis, zonder storende geluiden van buitenaf.
 • Duurzaamheid: Met een verwachte levensduur van 50 jaar gaat ons glas tot 2x langer mee dan traditioneel isolatieglas. Bovendien is het 100% recyclebaar.
 • Besparing: Door de hoge isolatiewaarde van ons glas verlaagt u de energiebehoefte van uw woning.
 • Uitstraling: We kunnen vacuüm glas ultradun leveren, zo past het glas in bestaande kozijnen. Behoud de authentieke kenmerken van uw woning en bespaar op materiaalkosten.

Wat zijn de voordelen van vacuüm glas?

De voordelen van vacuüm glas van BENGglas zijn:

 • Lange levensduur van meer dan 25 jaar, tot 2x langer dan traditioneel isolatieglas
 • Besparing op aanvullende maatregelen zoals zonnepanelen en warmtepompen
 • Geen degradatie van isolatiewaarde, de isolatiewaarde blijft minstens 25 jaar stabiel
 • Hogere woningwaarde door beter energielabel
 • Ultradun en past in bestaande kozijnen, waardoor bespaard kan worden op nieuwe kozijnen
 • Isoleert 3x keer beter dan HR++ en 2x beter dan triple glas, waardoor aanzienlijk meer bespaard kan worden op de energierekening vanaf dag één

Maak de slimme keuze voor uw woning

Elke dag dat u wacht, is een dag waarop u kunt besparen en genieten van een comfortabeler huis. Neem nu contact op met op voor een offerte en laat uw woning schitteren met het beste isolatieglas op de markt.

glas

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen dit isolatieglas en triple glas?

BENGglas heeft een U-waarde van 0,40 en gaat 50 jaar mee, terwijl HR++ en triple glas een levensduur hebben van gemiddeld 25 jaar. Bovendien is het glas 5x sterker dan HR++ en triple glas en biedt het maximale isolatie met natuurlijke lichtinval en minder geluidsoverlast

Is dit glas geschikt voor gebruik in combinatie met een warmtepomp of zonnepanelen?

Ja, BENGglas verlaagt de energiebehoefte van uw pand of woning, waardoor u kunt besparen op het aantal zonnepanelen en komt u uit met een minder zware warmtepomp.

Hoeveel geluidsdemping biedt dit glas in vergelijking met andere merken?

BENGglas isolatieglas biedt een geluidsreductie van 36 dB en in gelaagde uitvoering loopt dit op tot 39 dB.