Glashandel Gouda

Uw ruit kapot door bijvoorbeeld een inbraak, omdat u uzelf had buitengesloten of misschien zelfs wel door een storm? Dat is heel vervelend. Vooral het feit dat ramen vaak ter isolatie van uw ruimtes dienen, zorgt ervoor dat langere tijd zonder een raam vaak ongewenst is.

In dit soort situaties komen wij een nieuwe ruit komen plaatsen in Gouda. Wat voor soort ruit het was, maakt in principe niet uit. Wij kunnen direct vanuit de fabriek aan alle soorten glas komen en in (bijna) ieder gewenste maat. Dus of het nu uw wc-raam, de ruit van uw voordeur, uw slaapkamer of het gekleurde ruitje in uw woonkamer is, dat maakt niets uit.

Glashandel Gouda - Rotterdam en omgeving

Een vertrouwd adres

Wij zijn een klein bedrijf en zorgt nu ook in Gouda voor een snelle service. Sinds 1992 zijn wij al actief in het zetten van ruiten in zowel nieuwbouw als bestaande bouw en particulieren. Niet alleen het vervangen van uw kapotte ruit kan door ons worden gedaan, maar ook bijvoorbeeld het plaatsen van spiegels of uw enkelglas laten vervangen door veel beter isolerend isolatieglas, is geen probleem. Bij ons kunt u terecht voor enkelglas, isolatieglas (HR+ en HR++), gelaagd glas, divers figuurglas, hardglas, hardglazendeuren, brandwerendglas, draadglas, spiegels en gestraaldglas in diverse mogelijkheden in Gouda en omgeving

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Dus mocht u net het ongeluk hebben gehad dat uw partner zich buiten had gesloten en als enige manier om binnen te komen het wc-raam moest intikken? Knalde de voordeur dicht door een windvlaag waardoor de ruit sprong? Of wilt u juist uw slaapkamer ramen vervangen door isolatieglas, omdat u in de winter toch wel heel hard moet stoken om deze ruimte een beetje op temperatuur te krijgen?

Bij ons kunt u terecht voor ervaren mensen die uw ruit snel komen vervangen in Gouda en omgeving. Neem direct contact op voor een offerte aanvraag of bel direct voor spoedreparatie.